Föreläsning 1."Mental Workout". 
Föreläsning för företag, föreningar, organisationer och privata samankomster mm.
Som Mentalinspiratör jobbar jag med att föreläsa i ämnena stress, stresshantering och mentalträning, både på företag, föreningar men även privata tillställningar.
Under de senaste åren har allt fler företag visat intresse för stress- stresshantering och mentalträning. Och det är bra, för 80% av alla sjukskrivningar är stress relaterade. Och då måste man ställa sig frågan, vilken person, eller vilket  företag har råd till det?

Vad handlar föreläsningen om?
. Du blir vad du tänker.
. Hur når vi våra mål? 5K är metoden som lyfter dig dit du vill.
. Träna mentalt, en omprogramering av hjärnan. Hur då?
. Vad är ett livsmanus och går det att ändra?
. Varför är jag som jag är och varför är du som du är?
. Varför gör de som de gör? Varför lyckas vissa att nå sina mål, där andra misslyckas?
. Vilken personlighet är du? Är du rätt person på rätt plats i livet och i yrkeslivet?
Prisuppgifter längre ner på sidan.

Vilken personlighet är du? Vilken personlighet passar till vilket arbete? Hur vet man att man är rätt person på rätt plats i arbetslivet? Vem av oss har inte ställts mot väggen, undrat varför vi agerade som vi gjorde, eller sa vad vi sade? Vi irriterar oss över andra människors beteende, varför gör och tänker de som de gör? Varför är jag som jag är? I föreläsningen gör vi en personlighetstest som vållar skratt, igenkännande och ökad förståelse för sig själv och andra.

Genom mentalträning ökar du din positiva attityd till tillvaron, förbättrade sociala relationer, mer arbets- och livsglädje, förbättrad självkänsla, ökat självförtroende högre prestations-förmåga samt förbättrad hälsa. Föreläsningen berättar mer
.

Föreläsning 2. "Stress, nej tack"

Allt fler och fler människor lider av stress och stressrelaterade sjukdomar.  Eftersom 80 % av alla sjukskrivningar beror på psykiska åkommor lägger allt fler ansvaret på arbetsplatsen. Men så är det inte alltid, privatlivets göranden måste vägas in för att få en helhets bild. I denna föreläsning tar jag även in delar ur föreläsningen ”Mental Workout.” Mentalträning är en stor del i stresshantering.

Vad handlar föreläsningen om?
. Blev man inte stressad för i tiden?
. Kan vi tänka oss sjuka? Hur farlig är stressen?
.Vad är orsakerna? Vad gör stressen med oss både fysiskt och psykiskt? Hur hanterar vi vår stress?
. Hur ändrar vi vår inre dialog? Vad är ett ”Livsmanus” och går det att förändra? Vad är en ”Kognitiv triangel” och hur gör man när man Affirmerar och Visualiserar?
. Vilken personlighet är du? Vilken personlighet passar till vilket arbete? Kanske en av de största orsakerna till sjukskrivningar.
. Tips och råd hur vi hanterar vår stress och mår bättre i vår vardag.

Pris och tid.
Två föreläsningar byggda med humor, värme och många skratt i ett "stand up" format. Två föreläsningar som passar lika bra i företagets ”kick off” som i friskvårdssatsningen.
Pris för en föreläsning är 6000:- +moms,  för företag, föreningar och organisationer. Olika evenemang diskuteras biljettpriser.
Båda föreläsningarna är på ca 1,5 tim. Som det ser ut just nu kan jag bara ta föreläsningar vardagar från kl 17.30. Det går även bra att boka föreläsningar lördag och söndag.
Ring gärna för diskussion och frågor kring innehåll och tider.

Några tidigare föreläsningar.  NTR Trelleborg. ICA Maxi Bromölla. Region Skåne. Friskbyggarna Trelleborg. ABF Trelleborg. Trelleborgs Kommun. ILCO Skåneregionen. Idala gård. SDF Fosie Sjukvården. Lunds Kommun Vård- o omsogsförval.. SIEGWERK Scandinavia AB. SEB Trelleborg. Trelleborgs AB. Lillevångskolan.. Trelleborgshem AB. Svedala Kommun, Naverlönnskolan.

Alla mina tjänster bygger på vetenskapligt väl förankrade teorier och modeller inom.  Mentalträning och avspänning.. Kommunikation. Självkännedom. Handledning - Hälsocoaching. Stresshantering. Kognitiv metod (KBT). Hälsopedagogik. Mindfulness